HVORDAN KAN DU STØTTE?

Roar ansat af Luthersk Mission på 30% som pendlermissionær i Peru-projektet. Det årlige budget på ca. 145.000. Luthersk Mission bidrager med 57.000 kr. årligt. De resterende ca. 88.000 kr. skal findes ved fundraising. 

Ønsker du at støtte med et engangsbeløb, kan det ske ved på MobilePay nummer 66288 eller på følgende konto: Reg 2276 konto 0240242951.

Husk at mærke gaven "Roar Steffensen"

Ønsker du at støtte projektet med et årligt eller månedligt beløb, kan du udfylde formularen her ved siden af. 

Under Emne skriver du: "Peruprojekt".

Og i boksen "Beløb" til højre skriver du, hvor meget du gerne vil støtte med. Angiv også, hvor lang tid, du ønsker at støtte projektet.

Tryk Send. 

Når vi modtager dit tilsagn, hører du fra os ang. indbetaling.

 

Tak for ethvert bidrag!

STOR VELSIGNELSE!

20/11/2019 skrev Roar i nyhedsbrevet: Jeg oplever virkelig stor velsignelse over dette arbejde. Mange i Peru og Colombia får glæde af undervisningsvideoer, af besøg, forkyndelse og bibelundervisning. Mange relationer styrkes, og menigheder og kristne bliver opmuntret. Det er en velsignelse at få lov at være med til!
 

Det er også en stor velsignelse at opleve, at så mange stadig følger med, beder for arbejdet og støtter det økonomisk. Tak for det!


Og tak, om du vil overveje at sende dette nyhedsbrev videre til én du kender, der måske vil have interesse i arbejdet i Peru og Colombia.

Tak, om du vil overveje at give en julegave til projektet eller opfordre din menighed eller dit  fællesskab til at samle en gave ind til det.

Ja, jeg vil gerne støtte

Støt nu på 66288
Mærk gaven: Roar Steffensen