HVORDAN KAN DU STØTTE?

Roar og Merete er ansat som missionærer i Peru af Luthersk Mission, der også financierer ansættelsen.  

Fra Roars år som projekt- og pendlermissionær er der akkumuleret nogle penge fra mange gavmilde givere, som bliver en del af finansieringen. Men udover det, er der stadig brug for økonomiske bidrag til at dække udgifterne. 

Fra efteråret 2020 er der ansat tre missionærfamilier i Peru. Det giver nogle fantastiske muligheder for at drive mission, undervise, rådgive og hjælpe kirken på forskellige andre måder. Det betyder naturligvis også, at de samlede udgifter til missionsarbejdet i Peru er øget. 

Tak, hvis du vil give et bidrag eller lave en fastgiveraftale, så Luthersk Mission fortsat kan tilbyde kirken i Peru hjæp, missionærer og partnerskab.

Ønsker du at støtte med et engangsbeløb, kan det ske ved på MobilePay nummer 66288 eller på følgende konto: Reg 2276 konto 0240242951.

Mærk gaven "Peru"

Ønsker du at støtte projektet med et årligt eller månedligt beløb kan du henvende dig til Luthersk Mission på tlf. +45 4820 7660. 

Du kan også udfylde formularen her ved siden af.

Under Emne skriver du: "Gave til Peru-arbejdet".

Og i boksen "Beløb" til højre skriver du, hvor meget du gerne vil støtte med. Angiv også, hvor lang tid, du ønsker at støtte.

Tryk Send. 

Når vi modtager dit tilsagn, hører du fra os ang. indbetaling.

 

Tak for ethvert bidrag!

Ja, jeg vil gerne støtte

Mærk gaven: Peru
LM+logo.jpg

Ring på  +45 6133 9483

Mail: rks@dlm.dk

Støt udviklingen af bibel-undervisningsmaterialer  i Peru

Links og 

sociale medier