OM PROJEKTET

​​Missionærer i Peru

Merete og Roar Steffensen er fra efteråret 2020 igen ansat som missionærer i Peru af Luthersk Mission. Det er deres 2. periode som perumissionærer, da de også var udsendt fra 2002 til 2007. Roar har også været ansat som deltids pendlermissionær fra 2013-2020, hvor han de første år var ansat i 20% stilling og lavede bibelundervisningsmateriale på video til kirken i Peru og rejste til Peru ca. 5 uger om året for at undervise, forkynde og arbejde med videoerne. 

 

Fra januar 2018 blev projektet udviddet med 10%, da han også begyndte at undervise på det teologiske seminarium, SETELA. Det medførte også to årlige udrejser til Peru, så han nu tilbragte i alt ca. 2 måneder i landet om året.

 

Nu skal Roar og Merete igen være fuldtidsmissionærer i Peru med bopæl i Arequipa. Merete skal arbejde med musik, og hendes funktion bliver som en slags musiksekretær i den lutherske kirke. Det kommer bl.a. til at handle op oplæring og undervisning af lovsangsledere m.m.

 

Roar skal undervise på SETELA, have ansvar for pastoralkurser for de præster, der allerede er i arbejde samt rejse rundt og besøge menighederne og forkynde og undervise lokalt.  

LMs+Logo.jpg

Læs mere om mission og missionærliv i Peru på www.familien-steffensen.dk 

Básico_CLET__2020.jpg