OM PROJEKTET

​​Bibelundervisning på video

Projektet går i al sin enkelthed ud på, at Roar Steffensen med udgangspunkt i Danmark laver videoundervisnings-materialer til den Lutherske Kirke i Peru, hvor han tidligere har arbejdet.

Ansættelsen omfatter også to årlige korttids-udrejser til Peru for at undervise og introducere video-materialet.

Luthersk Mission står bag og administrerer ansættelsen af Roar Steffensen i dette missionsprojekt, der i først blev lanceret som et pilotprojekt for et år med start 1. september 2013. Det sker fordi behovet for bibelundervisning i kirken i Peru er stort, og fordi det flugter godt med LM's satsning i Peru. Samtidig har kirken taget godt imod materialet, som er meget anvendeligt i en peruansk kontekst.


Fra januar 2018 er projektet udvidet med 10%, så Roars ansættelse de næste tre år er på 30%. Det betyder bl.a. en ekstra udrejse til Peru for at undervise på kirkens teologiske seminarium, SETELA.

Financieringen af projektet er et mix af bloktilskud fra LM og egen fundraising. Så tak for fortsat økonomisk støtte også de næste tre år!

Om behovet

Oprindeligt var tanken, at videomaterialerne skulle bruges på bibelskolen CLET. Men det blev klart, at det ville være meget anvendeligt i mange dele af kirken, både lokale menigheder, cellegrupper o.lign.

 

Missionen i Peru har i overensstemmelse med Kirken udarbejdet en plan, der lægger vægten mere lokal og decentral undervisning i de lokale kirker og cellegrupper. Og til dette satser man meget på videomaterialer, da de er nemme at bruge og kan nå ud til mange.

Præsterne i kirken har også brug for hjælp og støtte til deres undervisning af menighederne. Her kan videomaterialerne være til stor hjælp.   

Efterhånden har man også fået efters-synkroniseret nogle af videomaterialerne til Quechua, så endnu flere kan få glæde af dem.

Læs mere om mission og missionærliv i Peru på www.familien-steffensen.dk