top of page

Forstærkning til Peru


Lise og Frederik Berggren Smidt rejser til Peru til efteråret for at blive missionærer og bidrage til den lutherske kirkes arbejde.


Det er meget glædeligt at et nyt missionærpar er på vej til Peru. I noget tid har Julie og Emil Solgaard været eneste danske missionærer i Peru sammen med Roar, som pendler dertil et par måneder om året. Men nu kommer et nyt par til, som har lavet aftale for fire år.


Lise Berggren Smidt er terapeut og Frederik er sognepræst i Fredens og Nazareth kirker i København. De har gennem lang tid undervist og holdt foredrag om ægteskab, parforhold og seksualitet. Det bliver også inden for dette felt, at de skal arbejde i Peru, da de bliver en del af kirkens nye familieprojekt. Derudover skal Frederik undervise på SETELA og prædike rundt om i de lokale menigheder.


Lise og Frederik, der har tre voksne børn, som bliver boende i Danmark, er ansat på en fire årig kontrakt og skal være bosat i Arequipa. De rejser efter planen omkring d. 1. oktober og skal bruge de første måneder på sprog- og kulturstudier. Bed om, at Lise og Frederik må få sluttet godt af i Danmark og kom-me godt i gang, når de kommer til Peru. Læs mere om i denne artikel på dlm.dk: Nye missionærer med fokus på familier og præster.


- Roar

Nyeste indlæg

bottom of page