NYHEDER

Åbne kanaler på trods af lukkede kirker

2021.03.29

Corona er kommet for blive, og vi må stadig undvære fællesskabet med brødrene i kirken til gudstjenester og sociale arrangementer. Men kirken gør meget for at nå ud med budskabet og skabe fællesskab via online-udsendelser på sociale medier. Selv om forholdene ikke er optimale, kan vi heldigvis gå arbejde, hvor vi hver dag møder andre mennesker.

Dagligdag i coronaens tid

2021.02.28

Læs lidt om hverdagen i coronaens tid her i Arequipa. De sidste 14 dage har budt på hjemmearbejde med forberedelse, undervisning og fritidssysler.

Følg og støt arbejdet i Peru

2020.11.20

Stillingen som projektmissionær er slut, men arbejdet - og hjemmesiden - fortsætter. Når Merete og Roar rejser til Peru, vil www.peruprojekt stadig være et aktiv i informationsarbejdet.

Politisk uro i Peru: Tre præsidenter på en uge

2020.11.16

I november oplevede Peru nogle meget dramatiske dage med politisk uro, nye præsidenter og med store folkelige protester, der blev mødt med en hårdhændet indsats af politiet.

Corona-situationen i Peru

2020.11.10

Peru har været hårdt ramt af corona, og det er grunden til, at Roar og Merete stadig er i Danmark. Læs mere om situationen i Peru her.

Merete og Roar rejser igen til Peru

2020.06.12

Merete og Roar Steffensen har tidligere været ansat som missionærer. Nu rejser parret igen til Peru for at støtte den lutherske kirke med undervisning og musikopgaver.

Når ud med daglige udsendelser

2020.06.11

Da kirkerne blev lukket på grund af undtagelsestilstand og karantæne i Peru, fandt tre kammerater ud af, at de måtte tage de sociale medier i brug for at dele Guds ord.

Roar udgiver bog om mission i Peru

2020.03.08

Jeg har skrevet en bog om mit lange engagement i mission i Peru, en bog om kærlighed til et folk, et land og til Guds mission. Få et indblik i gode og dårlige erfaringer som missionær, i oplevelser i et andet land og tanker om mission, mm.

Ring på  +45 6133 9483

Mail: rks@dlm.dk

Støt udviklingen af bibel-undervisningsmaterialer  i Peru

Links og 

sociale medier