DSC_0098.jpg

Roar

Mit navn er Roar Steffensen, jeg er gift med Merete og far til vores tre drenge. Jeg er født i 1973 og kommer fra en lille bitte by langt ude i Vestjylland, der hedder Fiskbæk.

 

I januar 2021 vendte jeg tilbage til Arequipa i Peru sammen med Merete. Her underviser jeg på det teologiske seminarium, SETELA.

Jeg elsker at rejse og opleve nye steder og mennesker, jeg bruger en del tid på at fotografere, kan lide at skrive - blog, digte/sange, artikler o.a. I foråret 2020 udgav jeg en bog om Peru og missionærerfaringer derfra.
Jeg nyder også at læse en god bog. Jeg ser en del fodbold - både på stadion (dengang, det var muligt...!) og på TV. 

Fra januar 2002 til juli 2007 boede vi første gange i Arequipa i Peru, hvor jeg arbejdede som pastor og bibelskolelærer. Derefter boede vi fem år i Gårslev, mens jeg var generalsekretær i Bibellæser-Ringen i Danmark. I efteråret 2012 flyttede vi til Hedensted, hvor jeg var præst i Hedensted Valgmenighed i 8 år.

 

Fra 2013 var jeg deltidsansat af Luthersk Mission som projektmissionær i en 30% stilling, der indebar udarbejdelse af undervisnings-videoer til bibelstudier i Peru samt korttidsudrejser til Peru. Se mere om dette projekt på www.peruprojekt.dk

Men nu er vi her altså igen på fuldtid. Dog med alle de irriterende begrænsninger, som Coronavirussen indebærer.

28 DSC_0019 (23).JPG

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.