ROARS BLOG

November 24, 2019

Denne video er blevet til efter et besøg hos Julie og Emil Solgaard, Luthersk Missions missionærer i Cusco. Her møder vi både Julie og Emil i en menighed ude på landet og til ungdsomsmøde i deres egen lejlighed inde i Cusco. 

November 8, 2019

Klik på videoen herover for at se, hvordan de peruanske missionærer i Bogotá gør brug af et evangelie-lykkehjul til deres gadeevangelisation.

June 25, 2019

Pinsedag var en stor dag for den lutherske kirke i Peru. Ved to forskellige fællesgudstjenester i henholdsvis Arequipa og Juliaca blev tre missionærer indviet og udsendt som de første udlands-missionærer i IEL-P's historie. 

De næste to år skal ægteparre...

April 10, 2019

"Jeg vil være din stemme her." Sådan sagde José Luis til mig, da vi skiltes efter gudstjenesten i Mollendo ved Stillehavskysten en søndag i marts.


Hjælper stadig
Han har tidligere hjulpet mig som kameramand og tekniker på mine undervisningsvideoer. N...

March 20, 2019

Der var gang i forberedelserne rundt om i byen, da jeg kom til Crucero forrige weekend. Søndag var nemlig den store dag for karnevalsfejringen, og der skulle være fest mange steder i byen.

Cortamonte
Flere steder var de i gang med at rejse et træ, som va...

March 20, 2019

Et opmuntrende besøg hos menigheder i Crucero. Se og hør om Roars oplevelser hos kristne brødre og søstre højt oppe i Andesbjergene.

March 12, 2019

Så er jeg tilbage i Peru. Og en del af mit arbejde her går blandt ud på at lave undervisningsvideoer. Sådan nogle bliver ikke til af sig selv. Her kan du få et lille indtryk af optagelserne af et nyt materiale.

March 12, 2019

Bibeltimer med bare fødder i sandalerne. Sand mellem tæerne og Bibelens blade. Lovsang på svensk, dansk og spansk. Badning og svedige t-shirts. Det var blot nogle af ingredienserne i et par dages varm og solrig missionærsamling i det nordlige Peru i de fø...

January 16, 2019

I dag er en god dag! I dag er Julie og Emil Solgaard nemlig rejst fra Danmark til Peru for at påbegynde deres missionærliv i Arequipa. Dejligt med nye missionærer til Peru! Det er der brug for. 

Indvielsesfest
Søndag d. 6. januar var der indvielsesfest f...

November 8, 2018

I denne video fortæller Roar om, hvorfor han bliver ved med at komme til Peru for at undervise og forkynde.  

Please reload

Seneste indlæg
Please reload

Blog-arkiv